Reparationsasfalt / vinterasfalt

Reparationsasfalt fra Munck Asfalt er tilpasset de klimatiske forhold i Danmark og kan derfor bruges hele året, uansat vejrforhold.

 

Munck Asfalts reparationsasfalt er et let anvendeligt vejmateriale, som kan anvendes til mindre reparationer og vedligeholdelse af asfaltbelægninger på veje, parkeringspladser, indkørsler, kørselsramper, omkring brønddæksler m.m.

 

Reparationsasfalt er fremstillet af den slidstærke 2/5 elektroovnsslagger og en specialbitumen tilsat klæbeforbedrer, hvorved reparationsasfalten kan udlægges uden opvarmning. Materialet er sammensat så det efter udlægning hærder  op og opnår en naturlig hårdhed.

  

Reparationsvejledning

Mindre huller

Materialet fordeles i hele hullet, indtil asfalten ligger ca. 10 mm over det ønskede niveau. Komprimer området med en stamper eller bagsiden af en skovl til det er plant og i niveau. Sand eller grus strøes på efter endt reparation.
 

Større reparationer

Kanterne renhugges og dårligt materiale fjernes. Hullet renses og tørres med en gasbrænder. Dybe huller bør opfyldes ad flere gange. Sidste opfyldning skal være ca. 10 mm over niveau og komprimeres herefter med en stamper eller tromle, til området er plant og i niveau. Sand eller grus strøes på.
 

Forbehandling

Inden ifyldning af reparationsasfalten bør forbehandles med Munck Asfalt  Asfaltprimer, som sikrer god klæbning.
 

Emballage

21 kg i plastspand.
 

Sikkerhed

Ikke mærkningspligtigt. 

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel

Nyheder fra Munck Asfalt

1

MAJ

Munck skal bygge broer og veje i Ghana

Munck Civil Engineering a/s har indgået kontrakt med Ghana Highway Authority om det Danida-finansierede projekt ’Danida Bridges in Northern Ghana’.

1

MAR

Munck får arbejdsmiljøprisen for anden år i træk

Med et 2017 helt uden arbejdsulykker med fravær har Munck Asfalt for andet år i træk præsteret branchens laveste ulykkesstatistik. Vandrepokalen for bedste arbejdsmiljø, uddelt af 3F og Asfaltindustrien, får derfor lov til at blive på hylden.

->  Se alle nyheder