Munck Asfalt

Reparationsasfalt / vinterasfalt

Reparationsasfalt fra Munck Asfalt er tilpasset de klimatiske forhold i Danmark og kan derfor bruges hele året, uansat vejrforhold.

 

Munck Asfalts reparationsasfalt er et let anvendeligt vejmateriale, som kan anvendes til mindre reparationer og vedligeholdelse af asfaltbelægninger på veje, parkeringspladser, indkørsler, kørselsramper, omkring brønddæksler m.m.

 

Reparationsasfalt er fremstillet af den slidstærke 2/5 elektroovnsslagger og en specialbitumen tilsat klæbeforbedrer, hvorved reparationsasfalten kan udlægges uden opvarmning. Materialet er sammensat så det efter udlægning hærder  op og opnår en naturlig hårdhed.

  

Reparationsvejledning

Mindre huller

Materialet fordeles i hele hullet, indtil asfalten ligger ca. 10 mm over det ønskede niveau. Komprimer området med en stamper eller bagsiden af en skovl til det er plant og i niveau. Sand eller grus strøes på efter endt reparation.
 

Større reparationer

Kanterne renhugges og dårligt materiale fjernes. Hullet renses og tørres med en gasbrænder. Dybe huller bør opfyldes ad flere gange. Sidste opfyldning skal være ca. 10 mm over niveau og komprimeres herefter med en stamper eller tromle, til området er plant og i niveau. Sand eller grus strøes på.
 

Forbehandling

Inden ifyldning af reparationsasfalten bør forbehandles med Munck Asfalt  Asfaltprimer, som sikrer god klæbning.
 

Emballage

21 kg i plastspand.
 

Sikkerhed

Ikke mærkningspligtigt. 

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel

Nyheder fra Munck Asfalt

1

DEC

Munck Asfalt i tæt opløb om Årets Arbejdsplads 2017

Torsdag d. 30. november deltog Munck Asfalt i 3Fs erhvervs- og vækstkonference, Vision Danmark, hvor Danmarks Arbejdsplads 2017 blev offentliggjort. Munck Asfalt kom på en delt andenplads.

16

OKT

Munck indgår stor rammeaftale med Københavns Kommune

I dag skrev Munck Havne & Anlæg a/s under på en 4-årig rammeaftale for helhedsgenopretning af veje for Københavns Kommune.

->  Se alle nyheder