Asfalt til ethvert formål

Asfalt til alle projekter 

Munck Asfalt er landsdækkende med fem stationære asfaltfabrikker i hele Danmark, og har eget anlæg til produktion af emulsion i Nyborg. Munck Asfalt fremstiller asfaltmaterialer til nyanlæg og vedligeholdelse af veje og pladser for erhverv, offentlige institutioner og private kunder. På listen kan nævnes projekter for Vejdirektoratet, kommuner, erhvervsvirksomheder, grundejer- og boligforeninger, landbrug, private kunder m.fl.

Vi har asfalt til ethvert formål: Bærelag, klimaasfalt, støjreducerende asfalt, reperationsasfalt, bitustabil, TAS, SAS, slidlag

 

 

Asfaltbelægninger - Vedligeholdelse af veje og pladser

Veje og pladser skal vedligeholdes løbende. Hos Munck Asfalt er vi eksperter i asfaltbelægninger, og vi vedligeholder bl.a. veje og pladser for Vejdirektoratet, kommuner, virksomheder, grundejer- og boligforeninger, landbrug, private m.fl. 

  

Motorveje, landeveje og kommuneveje mv. 

Vi udfører alt fra motorveje, landeveje, kommuneveje og boligveje til lufthavne, broer, industri- og parkeringspladser, køretekniske anlæg, indkørsler, stier mv.

 

Professionel rådgivning  

Vi tilbyder rådgivning om valg af belægning og vejleder gerne om belægninger med genbrugsmaterialer, hvor forbruget af energi og ressourcer er så lavt som muligt.

 

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO 9001:2015, og vores ledelsessystem for miljø- og arbejdsmiljø er certificeret efter ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 og Bek. nr. 1510 af 14. december 2018. Læs mere om Kvalitet og Miljø.