Asfalt til private

Munck Asfalt er en stærk og troværdig partner inden for asfaltproduktion og udlægning af asfalt. Vi er en landsdækkende asfaltentreprenør med fem asfaltfabrikker og egen emulsionsfabrik, hvorfra vi producerer og leverer asfaltmaterialer til hele landet. Vi udfører store og små asfaltopgaver for private kunder.

 

Salg af asfalt og skærver til private

Hos Munck Asfalt tilbyder vi bl.a. salg af granitskærver og stenmel samt knust asfalt (bitustabil) fra vores fem asfaltfabrikker rundt i landet fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland. Materialerne kan afhentes på egen hånd, og ved større mængder hjælper vi gerne med kontaktinfo til ekstern vognmand.

 

Asfaltering af indkørsler, veje og holdepladser 

Hos Munck Asfalt har vi mange års erfaring med asfaltering af private veje og f.eks. stier, indkørsler og private holdepladser. Valg af materialer er vigtigt, når der skal udlægges asfalt. Vi tilbyder professionel rådgivning, der passer til dine behov, som samtidig sikre holdbarhed og fokus på genanvendelse af materiale og minimering af ressourcebehovet.

 

Priser på asfalt til private

Asfalt af høj kvalitet forhandler vi til gode priser til private. Med vores fem asfaltfabrikker, arbejder vi i hele Danmark. Uanset om opgaven omhandler asfaltering af indkørsler eller andre asfaltopgaver, står vi altid til rådighed.  

 

Professionel råd og vejledning

Har du brug for råd og vejledning til valg af materialer, eller til projektet som helhed, står vores erfarne fagfolk altid til rådighed. Kontakt os allerede i dag via kontaktformularen eller ring til os på tlf.: 63 31 35 35.

 

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel