Nyheder

29. januar 2024  |  

Ny direktør i Munck Asfalt A/S

Anders Fynboe tiltræder 1. februar 2024 stillingen som administrerende direktør i Munck Asfalt. Han overtager stillingen fra koncerndirektør Hans Christian Munck, som har været fg. adm. direktør siden september 2023.

Læs hele nyheden

20. december 2023  |  

Munck overdrager LKF vejmarkering til Eurostar Danmark A/S

LKF Vejmarkering overgår pr. 1.1.2024 til Eurostar. Dette betyder, at Munck Asfalt herefter ikke længere udfører vejmarkering i egenproduktion.

Læs hele nyheden

24. november 2023  |  

Munck Asfalt øger forbrug af genbrugsmaterialer

Asfaltbranchen er afhængig af naturressourcer til produktion af asfalt. Grus, sand og sten er en begrænset ressource, og knapheden er støt stigende. Som et led i løsningen herpå, har Munck Asfalt udviklet et asfaltprodukt med genbrugsmaterialer.

Læs hele nyheden

8. november 2022  |  

Fra Lemvig til Nyborg – og et smut til Grønland

Snart kan Mathias kalde sig færdigudlært entreprenørmaskinmekaniker, og det med en læretid på Muncks Asfalt værksted i Nyborg. Udover at arbejde med maskiner som asfaltudlæggere og tromler, har læretiden også har budt på fem ugers udveksling til Muncks lufthavnsprojekt i Nuuk.

Læs hele nyheden

28. oktober 2022  |  

Farøbroerne har fået ny belægning

Et stort projekt med udskiftning af slidlaget på Farøbroerne nåede sin afslutning i slutningen af september – et projekt, som blev udført for Vejdirektoratet, og som både involverede Munck Asfalt inkl. Broafdelingen, fræserafdeling, samt LKF.

Læs hele nyheden

6. april 2022  |  

Munck Asfalt klædt på til sæsonopstart

En ny sæson står for døren i Munck Asfalt, og derfor er den forgangne uge i afdeling Jylland blevet brugt til at klæde medarbejderne på til sæsonopstart. Både praktiske øvelser, sikkerhed og arbejdsmiljø og ikke mindst kommunikation var på programmet på kursusdagene.

Læs hele nyheden

1. april 2022  |  

Mød to af Muncks procesoperatørelever

I Munck bydes løbende velkommen til nye elever inden for en lang række områder. I artiklen her møder vi Niclas, som er procesoperatørelev på Muncks Asfaltfabrik i Fjeldsted, og Kristian, der blev fastansat på asfaltfabrikken i Langeskov efter endt elevtid.

Læs hele nyheden

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel