Profil

Munck Asfalt er landsdækkende med fem stationære asfaltfabrikker og eget anlæg til produktion af emulsion i Nyborg. Munck Asfalt fremstiller asfaltmaterialer til nyanlæg og vedligeholdelse af veje og pladser for erhverv, offentlige institutioner og private kunder. På listen kan nævnes projekter for Vejdirektoratet, kommuner, erhvervsvirksomheder, grundejer- og boligforeninger, landbrug, private kunder m.fl.

 

Asfalt til alle formål

Munck Asfalt udfører både motorveje, landeveje, kommuneveje, boligveje, lufthavne, broer, industri- og parkeringspladser, køretekniske anlæg, indkørsler, stier og andre infrastrukturer - såvel nationalt som internationalt. Hos Munck Asfalt rådgiver vi bygherrer, entreprenører, grundejerforeninger, boligforeninger og private kunder, som ønsker råd og vejledning om valg af asfaltbelægning til alle slags formål. Læs om asfalt til privat og erhverv her

 

Førende inden for vejmarkering

Munck Asfalts LKF-afdeling er blandt landets førende inden for vejmarkering og surface branding med afdelinger på Sjælland, i Jylland og på Fyn. Kerneområderne spænder bredt fra trafikmarkering ved f.eks. lande- og motorveje til surface branding i skolegårde, på sportspladser og i større og mindre dele af byrummene i Danmark.

 

Mindre CO2-udledning

Munck Asfalt bidrager til den grønne omstilling, når vi udlægger slidlag med lav rullemodstand på de danske veje. Med klimavenlige slidlag reduceres brændstofforbruget i trafikken, således der udledes mindre CO2. Vi tilbyder desuden belægninger med et højt indhold af genbrugsmaterialer, hvor forbruget af energi og ressourcer holdes på et minimum.

 

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel

Hent profilbrochure