Kvalitetspolitik

Munck Asfalt vil være en virksomhed med en høj kvalitetsstandard indenfor produkter, entrepriser og rådgivningen af kunder. Vi skal hele tiden gøre det bedre og billigere, men naturligvis ikke på bekostning af kvalitet og service. Virksomhedens aktiviteter skal, under skyldig hensyntagen til økonomien, udvikles i takt med tidens tekniske formåen og ny teknologi. Medarbejdere skal gennem uddannelse sikres nødvendig ekspertise, engagement og kvalitetsbevidsthed, således at der kan tilbydes fleksible løsninger efter kundernes behov.

 

Kvalitetssystemet evalueres for løbende at forbedre systemets kvalitetsniveau og effektivitet samt for at sikre, at virksomheden overholder gældende lovkrav og opfylder relevante kundekrav. Kvalitetspolitikken ajourføres løbende for at sikre, at virksomheden lever op til de krav, som teknologien, samfundsudviklingen og vores kunder sætter i fremtiden.

 

Munck Asfalt a/s´ kvalitetsstyringssystem er dokumenteret og certificeret efter ISO 9001:2008, EN 13108-serien, EN 12271, EN 13808, EN 15322 og EN 14023. Se vores certifikater her.

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel

Nyheder fra Munck Asfalt

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

7

JAN

Ny adm. direktør i Munck Asfalt a/s

Jan Nørregaard Olsen er pr. 01. januar 2020 udnævnt til administrerende direktør i Munck Asfalt a/s.

->  Se alle nyheder