Laboratorierne

Munck Asfalt råder over laboratorier til kontrol af råvarer og produkter.

 

Laboratorierne er primært udrustet til på hurtig og sikker måde at udføre de kontroller, der er nødvendige for vores egen produktionskontrol og udvikling. I et vist omfang stiller vi ledig kapacitet til rådighed for eksterne kunder.

 

Bindemiddellaboratoriet er indrettet til kontrol og udvikling af bituminøse bindemidler, epoxyprodukter og polymerer til asfaltmodificering. Laboratoriet råder over det nødvendige specialudstyr til disse analyser, samt mere almene apparater som fx IR-spektrometer og lasergranulometer.

 

Asfaltlaboratorierne kan udføre analyser på sten- og grusmaterialer og på færdigproduceret asfalt, herunder komprimeringskontrol på grus og asfalt. Metoderne opdateres løbende i forbindelse med udviklingen og ved indførelse af nye europæiske metoder.

 

Asfaltlaboratorierne anvender forbrændingsovn ved bestemmelse af kornkurve og bitumenprocent. Herved er brugen af klorerede opløsningsmidler afskaffet.

 

Som prøveforberedelse til miljøanalyser udføres nedknusning og neddeling af stenholdige prøver (grus, beton, tegl mv.) til specificeret maksimal kornstørrelse.

 

Laboratoriet råder over ekspertise og udstyr til kalibrering af laboratoriets eget måleudstyr og produktionsanlæggene, således at der opnås løbende sikring af kritiske målinger ved kontrol og produktion.

 

Laboratoriet udarbejder dokumentation til kunder og som grundlag for CE-mærkning af virksomhedens produkter.

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel

Nyheder fra Munck Asfalt

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

7

JAN

Ny adm. direktør i Munck Asfalt a/s

Jan Nørregaard Olsen er pr. 01. januar 2020 udnævnt til administrerende direktør i Munck Asfalt a/s.

->  Se alle nyheder