Temabesøg om ”Pas på min far”

6. maj 2019  |  

Hos Munck Asfalt i Svogerslev har vi haft besøg af to 3. klasser, fra den lokale skole, i forbindelse med kampagnen ”Pas på min far”.

 

Helt præcis 66 glade børn gik sammen med deres lærere turen fra skolen og ned til fabrikken i Svogerslev. De havde naturligvis de fine ”Pas på min far” veste på, som lyste dem godt og tydeligt op - et skønt syn!

 

På fabrikken i Svogerslev stod Asfaltindustrien og Munck Asfalt klar til at modtage børnene, hvor der ventede dem en lille undervisningstime fra Asfaltindustrien og afdelingschef i Munck Asfalt Peter Edwardsen. Her lærte de bl.a. lidt om, hvordan det er at være asfaltarbejder samt hvordan man laver asfalten. Der blev også talt om, hvorfor kampagnen ”Pas på min far” er så vigtig. Der blev lyttet intenst hele vejen, og det gav også anledning til en masse gode og fornuftige spørgsmål fra de unge skolelever.

 

Efter den indledende ”teori” var det tid til, at børnene kom udenfor og fik praktisk syn for sagerne. Her blev der bl.a. vist og fortalt, hvordan det foregår, når der udlægges asfalt. Alt i alt en fantastisk dag i Svogerslev, hvor budskabet ”Pas på min far” var i centrum fra start til slut. Arrangementet sluttede af med pølser og brød samt en masse børn, der står klar til at bringe budskabet videre. 

Se flere nyheder

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel