Munck Asfalt vinder igen ”Pas På Min Far”-konkurrence

2. december 2019  |  

Torsdag den 28. november fik Munck Asfalt i Svogerslev fint besøg fra Asfaltindustrien og 3F, da afdelingens Hold 758 fik overrakt førstepræmien i forbindelse med den årlige ”Pas På Min Far”-kampagne. Dette års tema lød: ”Hvad gør dig glad for dit arbejde?”, hvilket Hold 758 havde besvaret med en veludført collage med dertilhørende tekst:   

 

På Hold 758 - Munck Asfalt, holder vi af vores arbejde. At arbejde i det fri er skønt, når solen skinner, vinden blæser og asfalten damper. Som det ses på billedet, har vi haft fornøjelsen af at lære en stor flok 3. klasses elever lidt om vores arbejde. Til glæde for både dem og os. Hvem ved, - måske en kommende asfaltarbejder er skabt? Asfaltarbejde -Til glæde for alle!

 

Dommerpanelets begrundelse: 

 

"Holdet har lavet en velbegrundet indstilling (om hvad der gør dem glad for deres arbejde) og sendt mange flotte fotos sat sammen i en collage. Dommerpanelet har lagt vægt på, at holdets bidrag både viser arbejdsglæde og glæden ved at formidle budskabet til den yngre kommende generation, hvorfra vi forhåbentlig kan byde flere velkommen i branchen, når de bliver større og skal vælge karrierevej. Herudover bemærker dommerpanelet, at man tydeligt ser på billederne, at holdet har haft en rigtig hyggelig dag". 

 

Stort tillykke til Munck Asfalt - Hold 758, der nu kan se frem til præmien i form af en velfortjent julefrokost! Det var i øvrigt andet år i træk, Munck Asfalt i Svogerslev løb med førstepræmien. 

 

Pas på Min Far 2019

Se flere nyheder

Ønsker du tilbud eller at blive kontaktet af Munck Asfalt?

Send forespørgsel